Новини, статті

Насоси для фертигації

НАСОСИ ДЛЯ ФЕРТИГАЦІЇ

Фертигація визначається як внесення поживних речовин через систему зрошення. Сьогодні ми регулярно вводимо розчини і суспензії добрив в іригаційні системи за допомогою дозуючого насосного обладнання, яке забезпечує точність як в просторі, так і в часі.

Насоси для фертигації можуть знизити витрати на внесення добрив за рахунок точності дозування добрива. Це також може поліпшити ефективність поживних речовин. Насоси для фертигації небхідно застосовувати ближче до того місця, де вони потрібні рослині.

Використання фертигації різко збільшилася за останні 15 років, особливо для спринклерних і крапельних систем. Для крапельних систем, розширення в основному відбувається за рахунок садівничих культур, в сільськогосподарських районах з истощающейся водою, де видаткові матеріали, краплинні системи також збільшилися. При збільшенні зрошення необхідно відповідне збільшення фертигації.

Використання фертигації буде продовжувати рости, оскільки такі системи призводять до меншого споживання води, більшої однорідності та придатності, ніж менш водосберегающие і неоднорідні борозни і системи затоплення.

Необхідність зрошення є основним фактором фертигації, тому що іригаційна система в першу чергу встановлюється для забезпечення води. Можливість фертигації - додаткова перевага.

ГРУНТОВА ХІМІЯ
Тестування грунту методом, рекомендованим на конкретній ділянці, - кращий спосіб оцінити поточні потреби в родючості, це легко робиться за допомогою насосів дозаторів з контролером pH. Особливо слід приділяти увагу pH грунту і його коригування до діапазону, відповідного для вирощуваної культури. Правильний pH може мати великий вплив на доступність залишкових поживних речовин в грунті, а також на ті, які додаються шляхом фертигації. Фертигація не використовується для зміни грунту pH.

Оскільки поживні речовини легко додаються при фертигації, це найбільш практично на піщаних, посушливих грунтах з низьким рівнем електропровідності. Ці грунти потребують частого поливу і поповненні поживних речовин.

Для успішної фертигації необхідно приділяти особливу увагу якості води. Необхідну якість води залежить від кілька факторів, але перш за все це тип фертигації. Для краплинної фертигації потрібна вода найвищої якості, т. Е. Що не містить зважені тверді частинки і мікроорганізми, які закупорюють невеликі отвори в випромінювачі.

Купити насоси для зрошення і насоси для фертигації Ви зможете у компанії ТОВ «ВІКАКВА».

Якісне італійське обладнання для Ваших потреб.

Насоси для фертигації

Соленоїдні дозуючі насоси

Соленоїдні дозуючі насоси

Перистальтичні насоси

Перистальтичні насоси

Плунжерні насоси

Плунжерні насоси

Мембранні моторні насоси

Мембранні моторні насоси