Новини, статті

Насос для амінової суспензії

Насос для амінової суспензії - це хімічно стійкий насос який дозволяє перекачувати суспензії з вмістом твердих включень.

За типом насос для перекачування Аміновен суспензії може бути як відцентровий, так і мембранний а також перистальтический.

Найбільш ефективним при перекачуванні абразивних суспензій може бути пневматичні мембранні насоси Boxer. Модельний ряд діафрагменних пневматичних насосів Boxer дозволяє прекачувати досить в'язкі речовини до 50000 cps. Також ще однією важливою перевагою модельного ряду Boxer є те, що допускається широкий спектр твердих включень від 2 мм до 10 мм.

Матеріали виконання даних насосів дозволяють перекачувати будь-які агресивні суспензії - завод Debem передбачив різні конфігурації як пластикові так і алюмінієві і нержавіюча сталь.

З огляду на, що насос в дію приводиться за допомогою стиснутого повітря - дозволяється перекачувати вибухонебезпечні суспензії (Atex II).

Зверніться до наших технічних фахівців по телефону або на сайті (чат / електронна пошта) і ви отримаєте вичерпну відповідь з наступних питань:

  • Насос для суспензії;
  • Насос для перекачування абразиву;
  • Насос для перекачування суспензій.

Насоси для амінової суспензії

Діафрагмові насоси BOXER

Діафрагмові насоси BOXER

Відцентрові хімічні насоси MB

Відцентрові хімічні насоси MB

Герметичні насоси DM

Герметичні насоси DM

Перистальтичні насоси MP

Перистальтичні насоси MP