Новини, статті

Насоси для осушення

В період злив та танення снігу можуть відбуватись заливи підвальних приміщень, колодязів та фундаментів, у цьому випадку потрібно мати дренажний насос. Насоси для осушення можуть із легкістю викачати стоки, забруднену воду із приміщення, ємностей, септиків, резервуарів і тд.

На даний момент на ринку в Україні є великий вибір дренажних насосів. Для того, щоб насос ефективно справлявся із поставленою задачею, необхідно керуватись технічними характеристиками дренажного насоса.

Насос для осушення повинен підбиратись за такими критеріями:

  • Продуктивність насоса для осушення;
  • Тиск (напір) на виході із дренажного насоса;
  • Рідина, що відкачується – агресивність рідини, температура та наявність в ній частинок.

Насос для осушення (дренажний насос) від компанії SPERONI є у різних виконаннях проточної частини – пластик, чугун та нержавіюча сталь. Дренажні насоси від компанії SPERONI підходять, як і для рідин без домішок (чистих), так і з домішками в залежності від моделі, розмір твердих частинок змінюється, наприклад, у моделі SDX - до 5 мм, а у моделі SXS з нержавіючої сталі, з робочим колесом типу VORTEX, діаметр твердих домішок може досягати до 50 мм. Майже всі моделі оснащені датчиком низького рівня реагенту.

Купить насос для осушення можна у компанії ТОВ «ВІКАКВА», насос доставляється у будь яке місто України за допомогою будь якого зручного для Вас перевізника.

Насос для осушення

Каналізаційні (фекальні) насоси

Каналізаційні (фекальні) насоси

Погружні насоси для брудної води

Погружні насоси для брудної води