Новини, статті

Дозування інгібіторів

Застосування установок зворотного осмосу у водопідготовці це один з ефективних способів очищення вод, для різних потреб. У даній системі очищення води відбувається за допомогою мембран. Як правило, її використовують для доочищення води в побутових умовах. В даному методі йде майже повне очищення води від домішок, вода насичується киснем і має дуже хороші смакові якості.

Але в даному методі є одна вимога щодо води, яка надходить на мембрани, вона повинна бути певної якості, тому перед зворотньоосмотичною системою встановлені фільтри, які повинні очищати воду і не допускати забруднювачів в систему, так само домішки можуть з'являтися через наявність малорозчинних солей.

Тоді для того щоб не було осаду в системі водопідготовки використовують інгібітори. Дозування інгібіторів відбувається за допомогою насосів дозаторів. Інгібітори використовуються для уповільнення і запобігання кристалізації солей. Доза інгібітора залежить від багатьох показників (рівень рН, хімічний склад води, конверсія установки і температура води.)

Насос для дозування інгібіторів:

Соленоїдні дозуючі насоси

Соленоїдні дозуючі насоси

Пропорційна система дозування A-LEGIO BASIC

Пропорційна система дозування A-LEGIO BASIC