Новини, статті

Озонатор

Озон це природний очисник, який має здатність знищувати бактерії, віруси та інші органічні речовини. Коли молекула кислороду (O2) піддається впливу зі сторони ультрафіолетового світла і утворюється молекула озону (O3). Озон здатний працювати разом із дезинфікуючим засобом, для того щоб забезпечити ще більш якісне очищення води. В якості окисника озон видаляє такі хімічні реагенти, як хлорамін та бромамін.

Озонатор від компанії VIQUA оснащений світодіодним індикатором, який показує, що лампа працює, також є звукова сигналізація, у разі неспрацювання уф озонатора.

УФ озонатор встановлений в середині герметичного металевого озонового генератора, який захищає електричні компоненти та зовнішній корпус захищає від окислювального впливу озону.

Озонатор повинен знаходитись в сухому та доступному місці для легкого обслуговування.

Озонатор по своїх властивостях має набагато вищий ступінь знищення бактерій та вірусів, ніж хлор та ультрафіолет. За допомогою озону окисляються солі заліза та марганця, утворюючи нерозчинні речовини, які видаляються за допомогою відстоювання та фільтрації.

Уф озонатор

Озонатор VIQUA Sterilight S8Q-OZ

Озонатор VIQUA Sterilight S8Q-OZ

Озонатор VIQUA Sterilight S2Q-OZ

Озонатор VIQUA Sterilight S2Q-OZ